ESPECIALITATS

ODONTOLOGIA GENERAL - PREVENTIVA

Perioclinic Amposta ens encarreguem  de solucionar els teus problemes dentals, però també volem  ajudar-te   a  mantenir  la salut oral de la teva boca en el futur.
Pensem que un bon manteniment també es fundamental per la prevenció i la detecció precoç de diferents malalties.

IMPLANTOLOGIA

Els implants son estructures de titani pur en forma de “tornillo” i totalment biocampatibles  que es col.loquen  al maxilar o mandibular seguint un procediment quirúrgic indolor. Els implants han sigut una gran revolució en l’odontologia en els ultims anys,ja que ha pemès substituir dents absents. És un camp que experimenta avenços en tècniques i materials cada dia.

Per això una bona planificació en implantologia es la clau, per això a Perioclinic Amposta realitzem un estudi complet per poder realitzar un diagnóstic correcte i planificar el tractament més adecuat per cada pacient. Amb pacients que disposin de poca quantitat d’òs realitzem tecniques de Regeneració òssea.

“Utilitzem tecnologies i sistemes d’implants liders a nivell mundial i amb la garantia internacional”

CIRURGIA ORAL

La cirurgia oral comprèn totes aquelles intervencions que tenen lloc a la boca (cavitat oral), generalment sota anestèsia local i en règim ambulatori (sense ingrés hospitalari).

Pel que fa a la cirurgia oral, les intervencions més freqüents són:

 • Cirurgia del cordals  (queixals del seny):  Possiblement sigui la intervenció que es practica més sovint dins la cirurgia oral.
 • Extraccions dentàries complexes.
 • Cirurgia preprotètica: Com indica el seu nom, són intervencions quirúrgiques que es realitzen en pacients abans de la col·locació d’una pròtesi o per reajustar una antiga.
 • Cirurgia dels frens. (“frenillo”): Els nens pateixen sovint problemes amb els frens, tant lingual com labial, que comporten patologies de la parla, malposició o mobilització de dents o dificultat per a la correcta ubicació de les dents a l’arcada dentària.
 • Extracció de quists: Els quists situats a l’interior del maxil·lar o de la mandíbula no són infreqüents.  Presenten una etiologia molt diversa; poden provenir d’infeccions latents de dents en mal estat…
 • Cirurgia periapical: De vegades, les dents endodonciades presenten infeccions a l’extrem de l’arrel.  Mitjançant la tècnica d’apicectomia, és possible moltes vegades neutralitzar aquesta infecció i salvar la peça.

PERIODÒNCIA

La periodòncia es l’especialitat de l’ odontología que engloba la prevenció, diagnóstic i tractament de les malalties de les genives. Les malalties periodontals més freqüents son la Gingivitis y la Periodontitis, coneguda  com “piorrea”.

Les malaties periodontals afecten als teixits que envolten i subjecten les dents per una causa infecciosa. Si les bacteries no s’eliminen a temps, poden arribar a introduir-se a l’ interior de les genives i provocar la destrucció óssea que subjecta la dent de forma indolora.

Perioclinic Amposta sóm especialistes en el tractament de la periodoncia, realitzem el tractament bàsic i/o quirúrgic de la periodontitis i també  realitzem diagnòstic precoç de casos amb periodontitis inicial on encara no s’han manifestat els símptomes .

ODONTOPEDRIATRIA

L’Odontopediatria s’encarrega de cuidar la salut oral dels més petits i adolescents.

Perioclinic Amposta realitzem tots els tractaments odontològics infantils i també apliquem tècniques de prevenció i assesorament als pares.

ORTODÒNCIA

La ortodòncia es part de la vida actual de nens, adolescents i adults, es centra amb el diagnòstic, prevenció i tractament de les irregularitats dentals i facials.

Tipus de tractaments d’Ortodòncia que realitzem a Perioclinic Amposta:
Ortodòncia infantil
Ortodòncia juvenil
Ortodòncia adults
Ortodòncia multidisciplinar

Perioclinic Amposta utilitzem els sistemes més actuals e innovadors en ortodoncia:
Bracket convencional
Bracket estètic
Bracket autolligat
Invisalign (Certificat acreditatiu)

ODONTOLOGÍA ESTÈTICA

L’Estètica dental és una especialitat que planteja molts reptes. S’ha de conseguir armonitzar la bellesa amb la funcionalitat.

A  Perioclinic Amposta realitzem una Odontología Estètica Individualitzada per cada pacient, máxima qualitat i una búsqueda constant de la perfecció i sempre desde la perspectiva de l’Odontologia Minimament Invasiva.

 • Carilles composit
 • Carilles ceràmica
 • Blanquejament
 • Corones zirconi-ceràmica
 • Incrustacions compòsit
 • Incrustacions ceràmica

DISSENY DIGITAL DEL SOMRIURE

Apostem per una visió global de l’Odontología, en la que la combinació de les diferents especialitats permet oferir resultats espectaculars i crear en cada persona un “somriure únic”. El disseny digital del somriure et permet disfrutar del millor somriure.

01 SOMRIURES NATURALS

En cada persona existeix un somriure únic, en armonía amb el seu rostre i en equilibri amb la seva personalitat. A Perioclinic Analitzem cada cas individualment.

02 DISSENY DIGITAL SOMRIURE

Ens apoyem amb la fotografía dental i amb el disseny per ordinador per crear simulacions reals que ens permeten millorar la comunicació amb el pacient i  trobar junts el somriure  ideal.

03 DESCUBREIX COM SERÁ EL RESULTAT ABANS DE COMENÇAR

T’oferim la possibilitat de que tú vegis cóm será el teu nou somriure e inclús “probar-ho”, amb un sencill prototip que t’ajudarà a decidir abans de començar.  Aquest protocol l’apliquem a diari en la nostra clínica perquè els pacients puguin  veure el futur somriure abans  d’ iniciar el tractament.

PRÒTESIS – REHABILITACIÓ ORAL

Les prótesis dentals s’utilitzen per substituir les dents absents restablint la funció i l’estètica.

Existeixen diferents tipus de prótesis:
Removible
Fixa dentosoportada
Fixa implantosoportada

Perioclinic Amposta realitzem un estudi personalitzat que ens permet obtenir un correcte diagnòstic per determinar un pla de tractament per cada pacient oferint-li les opcions posibles segons la seva necesitat.

Utilitzem la Técnica CAD-CAM (sistema dissenyat per ordinador ) per la confecció de prótesis.

ODONTOLOGIA MINIMAMENT INVASIVA

¿Qué es l’odontología mínimament invasiva?

Els avanços científics y tecnològics que han revolucionat les ciències de la salut durant els últims anys han suposat també un pas  endavant en l’odontologia. Un fet que ha permès caminar cap a  una metodologia de treball conegut com odontologia mínimament invasiva. Aquesta té per objectiu principal la màxima conservació de les nostres dents desde el punt de vista de la prevenció, el diagnòstic precoç i l’ús de tècniques i tractaments menys agressius per l’estructura dental.

Davant dels mètodes i las tècniques més tradicionals, l’odontología mínimament invasiva persegueix una òptima salut de les dents partint de dos pilars bàsics: prevenció i tractaments més innovadors  i menys agressius per als teixits. Es a dir, entendre l`odontologia des de el respecte per la biologia i el teixit ossi.

Es  molt important la comunicació del dentista amb cada un dels pacients. S’han d’adquirir accions de prevenció i transmetre accions que aconsegueixen  frenar hàbits negatius de salut oral. Parlem  de factors com l’alimentació o hàbits como  el raspallat i neteges bucals

PATOLOGÍA ATM - DOLOR MIOFASCIAL

El síndrome de la disfunció de l’articulació temporomandibular (síndrome ATM) és un grup de malalties relacionades amb l’articulació de la mandíbula, la musculatura, i les estructures associades a elles. Es una de les causes més freqüents de dolors de cap en l’èsser humà.
Moltes persones tenen el síndrome de disfunció de l’articulació temporomandibular sense saber-ho. Això  es degut a que moltes vegades els síntomes que pateixen aquests pacients són semblants a altres malalties.

Perioclinic Amposta relitzem :
Tractament del bruxisme
Tractament del síndrome de l’articulació temporomandibular
Tractament cefalea tensional
Tractament  ronquit

SEDACIÓ CONSCIENT

Moltes persones, tant adults com nens, pateixen estrès o verdadera ansietat quan visiten al dentista.
Existeixen métodes i trucs psicològics de relaxació per controlar la por al dentista, pero en la majoría de les ocasions no són suficients.
Amb la finalitat de facilitar comoditat i el benestar de les persones que sofreixen fobia o ansietat a la clínica dental, posem al teu avast la posiblitat d’utilitzar la sedació concient.

RADIOLOGIA DIGITAL

La radiología digital es el conjunt de técniques per obtenir imátges radiológiques escanejadas en format digital, això permet l’emmagatzemament  i transferencia de dades a través de les xarxes informàtiques i visualitzar les imatges a la pantalla de l’ordniador.

Un dels avantatges de la radiología digital  és que presenta menor dosis de radiació per al pacient i per l’operador, gràcies a la sensibilitat extrema del sensor, permet una reducció de l’exposició a la radiació fins a un 60% en la panorámica i en una 90 % en les radiografíes intraorals.

Oferim servei :
ORTOPANTOMOGRAFIA – PANORÀMICA
TELERADIOGRAFIA
SERIADA PERIAPICAL
RX INTRAORALS

TAC DENTAL O CBCT

Al  igual que altres especialitats relacionades amb la Medicina, en Odontología  l’ús de les noves tecnologíes contribueix en augmentar considerablement les possibilitats d`èxit d’un tractament.

Un dels avenços que majors beneficis ens ha aportat a la práctica dental es el  TAC. I es que aquest aparell juga un paper fonamental a l’hora de realitzar un diagnòstic precís i una bona planificació del tractament.

Qué es un  TAC dental (CBCT)?

Un CBCT (TAC DENTAL)  es la forma abreviada de definir Tomografía Axial Computerizada de feix cònic – es un aparell que utiliza rajos X per obtenir imátges en tres dimensions (3D) de les estructures dentals, teixits tous, nervis i ossos de la regió craneofacial con una sola exploració

Tot i que algunes persones poden confundir el TAC amb una radiografía panorámica tradicional, s’ha de tenir en compte que el primer realitza imatges en tres dimensions, mentres que la radiografía convencional no.També es important destacar que  . Ladosis de radiació rebuda es menor en la  CBCT  I el temps d’exposicio en la radiacio es menor en el CBCT són 20 segons

ESTERELITZACIÓ

A Perioclinic Amposta realitzem  un  estricte protocol de desinfecció i esterilització per  oferir una garantia sanitària absoluta. Ja que la seva seguretat es el més important.

Les nostres auxiliars dentals s’encarreguen de posar en pràctica un rigorós protocol de control de desinfecció i esterilització basat en les normes dictades per la ADA (Associació Dental Americana) i la FDI (Federació Dental Internacional) que marquen una sèrie de protocols a seguir.

Realitzem els controls :

 • Control químic típus hélix segons norma  ISO 11140: 2005
 • Control biològic segons norma  ISO 11138: 2005
 • Traçabilitat del procés d’esterilització segosn norma  ISO 17665:200